Jak nás to všechno napadlo, proč naše pamlsky sušíme vzduchem a pár fotek ze sobotního Kulaťáku.

Když jsme se rozhodli ukončit naší životní etapu v penzionu v Jižních Čechách a přemýšleli, co budeme dělat dál, padla volba na psí eshop. Ale chtěli jsme být jiní a mít nad kvalitou všech výrobků kontrolu a tak jsme se rozhodli je vyrábět. Velkou inspirací pro nás byl berlínský projekt PetsDeli, který nás nadchl. Dokonce jsme se vydali na výlet do Berlína, abychom se setkali a diskutovali koncept s německým majitelem. Ten naši myšlenku uvítal, jelikož sám o expandování nepřemýšlí.

Když jsme se teprve rozhodovali z čeho pamlsky budeme dělat, už jsme věděli jak je budeme dělat. Budeme je sušit. Sušení vzduchem na nižší teploty zachovává v mase i v pamlscích důležité živiny a vitamíny, které se často ničí vařením nebo pečením v troubě. A tak jsme si minulý rok koupili profi sušičku a začali zkoušet různé recepty. A nejlíp nám z toho vyšly ty, co najdete v obchodě . A protože se už ptáte na další příchutě, tak vymýšlíme, zkoušíme a ochutnáváme a zkoušíme a naši čtyřnoháci ochutnávají….:) Co takhle Jelen v pytli?

DSC_2593     DSC_2596

DSC_2599     DSC_2600

DSC_2607     DSC_2608

DSC_2612     DSC_2614
Takhle jsme přijeli…..                                       ……a takhle odjeli :-)

Komentáře

Komentáře

Share this post